ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πρόταση σχετικά με την αναγνώριση του ψευδοκράτους από την εφημερίδα "Αυγή" (32/13)

Η Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση της με την αριστερή εφημερίδα, φερέφωνο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., «ΑΥΓΗ».

Η εν λόγω φυλλάδα αναφερόμενη στα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίζονται στα κατεχόμενα και την πτώση της ψευδοκυβέρνησης, αναφέρει στην ιστοσελίδα της σε σχετικό άρθρο για το θέμα το ψευδοκράτος ως Τουρκοκυπριακή κυβέρνηση, τον πρόεδρο της ψευδοβουλής ως πρόεδρο της τουρκοκυπριακής βουλής, τον ψευδοπροθυπουργό ως προθυπουργό και τον κατοχικό ηγέτη ως τουρκοκύπριο πρόεδρο.


Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους κύριους της φυλλάδας αυτής ότι το ψευδοκράτος είναι ένα κράτος το οποίο αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία και δεν έχει καμία διεθνή υπόσταση και με τέτοιες πράξεις δίνουν δύναμη στους εισβολείς, αναγνωρίζοντας τους και απενοχοποιώντας τους για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην Κύπρο. Αυτοί οι κύριοι είναι οι ίδιοι που συμπαραστέκονται στο «δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό» με πορείες αλλά είναι και οι ίδιοι που χαρακτηρίζουν φασίστες όσους πραγματοποιούν κάτι ανάλογο για την Κύπρο.

Εθνομηδενιστές και προδότες υπήρχαν πάντοτε κατά τη διάρκεια της ιστορίας του Έθνους μας. Η διαφορά του σήμερα όμως, είναι ότι τώρα απέκτησαν βήμα και φωνή, ενώ παλαιότερα οι αγωνιστές του 21 και της Ε.Ο.Κ.Α τους αντάμοιβαν με τσεκούρια και με σφαίρες.


Ως Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας καλούμε την ελληνόφωνη εφημερίδα του αμερικανοκινούμενου κόμματος τους ΣΥ.ΡΙΖ.Α όπως ανακαλέσει για το εν λόγω ατόπημα της, όπως επίσης να απολογηθεί δημόσια για την ηλιθιότητα των συντακτών της. Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού μας δεν υφίσταται κανένα κράτος παρά μόνο το μόρφωμα που δημιούργησαν οι βάρβαροι τούρκοι εισβολής και δεν πρέπει να του παρέχουμε καμιά αναγνώριση ολόκληρος ο Ελληνισμός. Ντροπή σε αυτούς που το κάνουν!


*Η πρόταση πήρε αναβολή από την Πρωτοπορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.